User Tools

Site Tools


viimeiset_juhlat

Viimeiset juhlat

Juhlien kuokkavieras huomaa kaikkien muiden juhlijoiden olevan vampyyrejä.

Baarimikko hymyili Lauralle. Hän ei ollut tottunut, että joku tilasi häneltä olutta. Nämä eivät selkeästi olleet sen tyyppiset juhlat. Silti hän löysi pullon tiskinsä alta ja avasi sen. Ihmisten puvut olivat kuin jostain pukudraamasta, joka ei ollut varma siitä mille aikakaudelle se sijoittui. Lauran oma iltapuku oli hillitty musta, jossa aina aikaisemmin oli pystynyt sulautumaan taustalle. Tällä kertaa se ei tuntunut toimivan.

Ihmisiä tuntui saapuvan aina vain enemmän. He muodostivat pieniä ryhmiä, joiden välillä liikkuminen tuntui pohjautuvan johonkin sanattomaan rytmiin. Laura huomasi menevänsä mukaan tähän melkeinpä tiedostamattaan. Miehet olivat komeita ja naiset kauniita. Juhlivat ihmiset olivat ilmeisesti kotoisin kuka mistäkin maailmankolkasta. Kaikki vieraat hymyilivät Lauralle. Häntä pyörrytti kun nämä katsoivat häntä.

Grains

  • Jokaisella on omat salaisuutensa
  • Kaikki kauneus ei kestä tarkastelua
  • Mikä on selviytymisen hinta


Laura

Laura oli aina ollut villi. Häntä ei kiinnostanut koulunkäynti, se ei tuonut mitään apua hänen kotioloihinsa. Täytettyään kahdeksantoista hän lähti omille teilleen, eikä koskaan katunut sitä. Jokainen yö oli juhla, ihmiset vain vaihtuivat. Parikymppisenä Laura on edelleen kaunis. Jatkuva juhliminen näkyy silti hänen kehossaan ja hän vaikuttaa ikäistään vanhemmalta.

Yksikään juhla ei ollut häneltä suljettu, hän löysi aina lopulta tiensä perille keinolla tai toisella. Milloin oli viekoiteltava ovivahti, milloin mentävä unohdetun takaoven kautta. Nyt Laura on löytänyt tiensä juhliin jotka ylittivät hänen villeimmätkin kuvitelmansa. Kaikki osanottajat ovat nuoria ja kauniita. Samalla he kuitenkin vaikuttavat kummallisilta. Jokainen osanottaja tuntuu näkevän hänen lävitseen. Jostain syystä, ensimmäistä kertaa elämässään, Laurasta tuntuu ettei hän kuulunut näihin juhliin.

Nyt hänestä on tullut juhlien keskipiste, kaikkien mielenkiinnon kohde. Osa vieraista haluaa jutella, toiset yrittävät viekoitella häntä mukaansa, mutta kukaan ei tunnu luotettavalta. Juhlista ei myöskään näyttäisi pääsevän lähtevän pois ennen aikojaan.

Traits
3 Ei mitään menetettävää
Lauralla ei ole mitään muuta kuin itsensä. Kun asiat menevät vaikeiksi, hän ajattelee vain itseään.
2 Pelaa omilla säännöillään
Laura on aina ollut itsekeskeinen. Hän vastustaa auktoriteettejä ja ihmisiä, jotka koittavat sanella hänelle ehtoja. Se ominaisuus saattaa pelastaa hänet.
2 Sulava sosiaalisesti
Laura on sulava sosiaalisesti. Hän osaa tunnistaa asiat mistä toinen haluaisi puhua ja osaa esittää kiinnostunutta uskottavasti.
1 Epäluuloinen
Koko elämänsä ajan Lauralla on ollut vaikeuksia luottaa muihin. Nyt tämä ominaisuus saattaa muuttua heikkoudesta vahvuudeksi.
Burdens
1 Altis houkutuksille
Laura on hedonisti ja valmis kokeilemaan uusia asioita varomattomastikin.
1 Heikko keskittymiskyky
Laura on aina ollut impulsiivinen. Hän voi muuttaa mieltään nopeasti, mikä hankaloittaa suunitelmissa pysymistä.

Discussion

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
P Z H F P
 
viimeiset_juhlat.txt · Last modified: 2018/07/12 22:01 by entropyus