User Tools

Site Tools


vaarallinen_mieli

Vaarallinen mieli

Agentit, salaliitot ja paranormaali törmäävät periamerikkalaiseen elämänmenoon.

Alex Munro on ollut syntymästään asti erikoinen poika. Lievästi autistisena hänen on ollut vaikeaa tottua elämään muiden ihmisten kanssa, ja niinpä hän onkin viettänyt suurimman osan ajastaan kirjojen ja kuvitelmien parissa. Kouluun lähtö oli vaikeaa, mutta kiusaamisesta ja vaikeuksista huolimatta hän on selvinnyt jo kolme vuotta.

Ainakin siihen kesälomaan asti. Kukaan ei oikeastaan tiennyt mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä hänen tilansa alkoi heiketä ja hän muuttui sulkeutuneemmaksi päivä päivältä. Vain pojan äiti pystyi enää keskustelemaan hänen kanssaan. Lopulta poika puhui enää vain suuresta mustasta, joka oli tulossa heitä kohti.

Se alkoi maanjäristyksillä ja luonnonilmiöillä. Seismologit ja muut tutkijat olivat hämmästyneitä, miten moiset olivat mahdollisia niin paikallisesti. He pystyivät rajoittamaan ilmiöiden alkuperän yhteen suurkaupunkilähiöön. FBI otti tutkinnan haltuunsa, koska oli epäilys, että joku oli kehittänyt uuden aseen, jota käytettiin terroriin USA:n maaperällä.

Grains

  • Salaliitot ovat mutkikkaita
  • Rakkaus on väkevä voima
  • Tarkoitus pyhittää keinot


Agentti Smith

Obadiah Smith on vajaa viisikymppinen, lakoninen ja maailmaan kyllästynyt mies. Hän sai nuorena ankaran uskonnollisen kasvatuksen, josta irtautuminen oli hänelle traumaattinen kokemus. Sittemmin hän on useita kertoja yrittänyt rakentaa sosiaalisia suhteita, mutta enemmän tai vähemmän epäonnistunut. Vain työ on palkinnut häntä hänen elämässään.

Hän on jättänyt uskonnon kauan sitten taakseen, mutta vaihtanut sen fanaattiseen USA:n suojeluun. Hänen pyrkimyksiensä taso on yleensä järkevyyden rajojen tuolla puolen, mutta hän on tähän mennessä onnistunut junailemaan asiansa niin ettei työpaikka ole mennyt alta. Parin viimeaikaisen jutun takia häntä kuitenkin jo seurataan tarkasti, ja tarvittaessa hänet voidaan ottaa pois pelistä. Periaatteessa Obadiah on ihan hyvä agentti, ja miksei olisi koska hän käyttää kaiken tarmonsa ja keskittymisensä vain työhön.

Noin vuosi sitten hankalassa jutussa hän päätyi käyttämään erikoista design-huumetta, Crytaxaa. Sen vaikutuksen alaisena hänen ei tarvitse nukkua kuin muutama tunti yössä, mutta sen hankkiminen vaatii kontakteja hämäräperäisiin lähteisiin. Hänen käsityksensä mukaan Crytaxa on USA:n salassa sotilaita varten kehittämä huumausaine, mutta todisteita epäilykselleen hänellä ei ole. Crytaxa tuntuisi myös antavan hänelle rauhaa menneistä epäonnistumisista ja sosiaalisesta ahdistuksesta, ainetta tuntuu tosin kuluvan yhä enemmän.

Obadiah tutkii outoja, paikallisia luonnonilmiöitä. Hän on asettanut ilmiön keskustassa olevan talon seurantaan ja tutkii materiaalia läpi yötä päivää. Muut pitävät häntä hulluna, sillä hän väittää että talossa asuva poika on syyllinen ilmiöihin.

Mutta hän näyttäisi vielä olevansa oikeassa – ja veisi tehtävän päätökseen hinnalla millä hyvänsä. Poika oli ehkä Venäjän uusin superase, tai paranormaaleilla kyvyillä varustettu vakooja. Ehkä hänet voitaisiin valjastaa palvelemaan USA:n pyrkimyksiä, kunhan hänet saadaan laboratorioon perusteellisiin tutkimuksiin.

Traits
3 FBI-agentti
Hän on yksi maan parhaista agenteista.
2 Patriootti
Hän ajaa USA:n etua yli kaiken.
2 Design-huumeita
Hän käyttää erikoista design-huumetta, joka mahdollistaa hänelle työtehon vain parin tunnin unilla, sekä unohduksen menneistä.
1 Etsijä
Hän etsii tiedostamattaan asiaa mihin uskoa.
Burdens
1 Fanaattisuus
Smith tekee lähes mitä tahansa ajaakseen asiaansa.
1 Antisosiaalisuus
Smith on auttamattomasti ulkona normaaleista sosiaalisista rakenteista.

Discussion

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
I N N R K
 
vaarallinen_mieli.txt · Last modified: 2017/03/10 22:07 by entropyus