User Tools

Site Tools


sama_kude

Sama kude on meissä kuin mik' unelmissa on

Tähtialuksen komentosillalla.

Tulevaisuuden 24. vuosisata on tuonut ihmiskunnan käyttöön uutta teknologiaa ja ennennäkemätöntä hyvinvointia. Ihmiset voivat tavoitella unelmiaan turvallisessa ympäristössä. Avaruusteknologia on kehittynyt ja poimuteknologian avaama galaksi on osoittautunut avaruusolentojen tiuhaan asuttamaksi.

Maan liitto on lähettänyt joukon itsenäiseen tutkimustyöhön kykeneviä taisteluristeilijöitä avaruuden tuntemattomille seuduille. United Space Administration (USA) on varustanut alukset uusimmilla sensoreilla, aseistuksella ja jopa poimunopeus 9:ään kykenevillä moottoreilla. Tarinamme keskittyy lippualus USA Valiantin miehistöön.

Amiraalin käsky ohjaa aluksen Azimechin järjestelmän lähelle. Ihmisten ja lähiseudun asukkaiden Maan liitto ei kuitenkaan ole yksin avaruudessa. Imperialistinen Alzirin unioni pyrkii pitämään yllä kylmää sotaa ja vahtii rajojaan tarkasti. Heillä on sotilaallista kiinnostusta Azimechia kohtaan ja he ovatkin varoittaneet Maan liittoa asiasta.

Kun USA Valiant vihdoin saapuu määränpäähänsä, heitä alkaa lähestyä outo luotain, joka ei vastaa kutsuihin. Lähistöllä sijaitsee asuttava planeetta, jonka asukkaat eivät ole vielä saavuttaneet avaruusmatkailun taitoa. Aliperämies Volkov valittaa päänsärkyä ja hänet vapautetaan tehtävistään. Poimukentässä havaitaan pientä heilahtelua. Kaikki ei ole niin kuin pitäisi. Pystyykö rauhanomaiseen ratkaisuun pyrkivä Maan liitto ja sen lippulaivan miehistö selviämään tilanteesta protokollan mukaisesti?

Grains

  • Tulevaisuuden Maa vaikuttaa utopialta
  • Vieraiden kulttuurien kehitykseen sekaantuminen on kiellettyä
  • Komentoketjua tulee noudattaa


Kapteeni

Kapteeni on menneiden aikojen sankari. Hän on löytänyt 63 uutta sivilisaatiota ja voittanut 12 suurta avaruustaistelua. Eräs hänen ikimuistoisimmista saavutuksistaan on Alsafin saarron murtaminen 20 vuotta sitten.

Nykyisin Kapteenin ikä alkaa jo näkyä hänen toiminnassaan. Vaikka hän onkin kokenut tyhjän avaruuden reunan tutkimusmatkaaja, joutuu hän yhä useammin turvautumaan osaavan miehistönsä apuun. Hänen uransa on kuitenkin selvästi lopuillaan, eläkepäivillään hän aikoo syventyä lempiharrastukseensa, laivojen pienoismallien rakentamiseen.

Hän on alkanut unohdella asioita ja välillä hourailee menneistä saavutuksistaan, välillä ikään kuin tulevasta. Asiaa ei auta kitalphin hapanviina, jota Kapteenin on tapana maistella valmiushuoneessaan.

Traits
3 Taistelukomentaja
Kapteeni osaa suunnitella ja toteuttaa taisteluita avaruudessa.
2 Rakastaja
Edelleenkin hänellä on kyky tehdä intiimiä tuttavuutta muukalaisten kanssa.
2 Diplomaatti
Hän osaa kohdata avaruuden olentoja asiallisesti.
1 Poimutekniikka
Nuoruudessa kapteeni palveli myös koneupseerina.
Burdens
1 Päihteiden käyttö
Kitalhpan hapanviina heikentää toimintakykyä.
1 Vanhuudenhöperö
Kapteeni ei aina ole vanha oma itsensä.

Discussion

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
B H J U V
 
sama_kude.txt · Last modified: 2017/02/09 12:56 by 127.0.0.1