User Tools

Site Tools


vanhasta_maailmasta

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
vanhasta_maailmasta [2017/01/27 22:56]
entropyus created
vanhasta_maailmasta [2017/02/09 12:56] (current)
Line 29: Line 29:
 Scthylia on kolmikymmenmetrinen kultainen lohikäärme. Hän on juuri herännyt monisataavuotisesta unesta vuorensa uumenissa. Siellä kultakasan päällä hän aistii olevansa viimeinen lohikäärme maan päällä. Scthylia on kolmikymmenmetrinen kultainen lohikäärme. Hän on juuri herännyt monisataavuotisesta unesta vuorensa uumenissa. Siellä kultakasan päällä hän aistii olevansa viimeinen lohikäärme maan päällä.
  
-Lisko kävi mielessään läpi sen taikuuden, jota hän oli määrättömän pitkän elämänsä aikana oppinut ja muutti itsensä ihmismuotoon. Siinä hän pystyisi pysymään kunhan vain kerran jokaisena yönä muuttuisi takaisin ja lentäisi korkealle pilvien yläpuolelle, niin että kuun valo saattoi koskettaa hänen kultaisia suomujaan.+Lisko käy mielessään läpi sen taikuuden, jota hän oli määrättömän pitkän elämänsä aikana oppinut ja muuttaa itsensä ihmismuotoon. Siinä hän pystyisi pysymään kunhan vain kerran jokaisena yönä muuttuisi takaisin ja lentäisi korkealle pilvien yläpuolelle, niin että kuun valo saattoi koskettaa hänen kultaisia suomujaan.
  
-Scthylia käveli alas vuorelta kohti kaupunkia. Hän ei tekisi samaa virhettä kuin muut lajinsa edustajat, vaan etsisi paikkansa ihmisten maailmasta. Ja mikäli se paikka ei löytyisi muinaisella tiedolla, niin sitten hän puhaltaisi maailman liekkeihin.+Scthylia kävelee alas vuorelta kohti kaupunkia. Hän ei tee samaa virhettä kuin muut lajinsa edustajat, vaan etsii paikkansa ihmisten maailmasta. Ja mikäli se paikka ei löydy muinaisella tiedolla, niin sitten hän puhaltaa maailman liekkeihin.
  
 <WRAP box round> <WRAP box round>
vanhasta_maailmasta.txt · Last modified: 2017/02/09 12:56 (external edit)