User Tools

Site Tools


punainen_sumu

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
punainen_sumu [2017/02/09 20:38]
entropyus
punainen_sumu [2017/02/10 16:55] (current)
entropyus
Line 5: Line 5:
 //Pulp-tarina: Merirosvot vastaan Espanjalaiset uhkaavalla rannalla.// //Pulp-tarina: Merirosvot vastaan Espanjalaiset uhkaavalla rannalla.//
  
-{{ :the_red_mist_milieu.png?direct&150|}}+{{ :the_red_mist_milieu.png?300|}}
  
 Kultalaiva oli vahvasti aseistettu, mutta sillä ei lopulta ollut mahdollisuuksia. Kolme pienenpää merirosvolaivaa moukaroi sitä säälimättömällä tykkitulella. Espanialaiskapteenin ei auttanut kuin liputtaa antautumismerkki. Kultalaiva oli vahvasti aseistettu, mutta sillä ei lopulta ollut mahdollisuuksia. Kolme pienenpää merirosvolaivaa moukaroi sitä säälimättömällä tykkitulella. Espanialaiskapteenin ei auttanut kuin liputtaa antautumismerkki.
Line 29: Line 29:
 ===== Jean Benoit Priqué alias Musta Korppi ===== ===== Jean Benoit Priqué alias Musta Korppi =====
  
-{{ :the_red_mist_character.png?direct&150|}}+{{ :the_red_mist_character.png?300|}}
  
 Musta Korppi on laivansa Korpinsiiven kapteeni. Lyhyenläntä ranskalaissyntyinen räätäli ajautui nuorena merille ja myöhemmin merirosvoksi. Hän on nopean ja hurjan uransa aikana niittänyt mainetta voittamattomana ja tulisieluisena miehenä. Hänen lyhyenläntä olemuksensa on poikinut lukemattomia kaksintaisteluhaasteita, jotka ovat koituneet monen uhkarohkean kohtaloksi .... ja jättäneet hänelle muutamia ilkeännäköisiä arpia. Musta Korppi on laivansa Korpinsiiven kapteeni. Lyhyenläntä ranskalaissyntyinen räätäli ajautui nuorena merille ja myöhemmin merirosvoksi. Hän on nopean ja hurjan uransa aikana niittänyt mainetta voittamattomana ja tulisieluisena miehenä. Hänen lyhyenläntä olemuksensa on poikinut lukemattomia kaksintaisteluhaasteita, jotka ovat koituneet monen uhkarohkean kohtaloksi .... ja jättäneet hänelle muutamia ilkeännäköisiä arpia.
punainen_sumu.txt · Last modified: 2017/02/10 16:55 by entropyus