User Tools

Site Tools


ahvenmaan_haat

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
ahvenmaan_haat [2017/02/09 20:33]
entropyus
ahvenmaan_haat [2017/02/10 16:50] (current)
entropyus
Line 5: Line 5:
 //Perimyksen ja rakkauden etsintää viikinkiajan Suomen rannikolla.// //Perimyksen ja rakkauden etsintää viikinkiajan Suomen rannikolla.//
  
-{{ :wedding_milieu.png?direct&150|}}+{{ :wedding_milieu.png?300|}}
  
 Kun ensimmäiset pohjanmiehet kolme sukupolvea sitten lähtivät kulkemaan pitkin idän suuria jokia, olivat he vain karkotettuja seikkailijoita ja onnenonkijoita, joista ei koskaan sen koommin kuultu. Kun ensimmäiset pohjanmiehet kolme sukupolvea sitten lähtivät kulkemaan pitkin idän suuria jokia, olivat he vain karkotettuja seikkailijoita ja onnenonkijoita, joista ei koskaan sen koommin kuultu.
Line 32: Line 32:
 ===== Viima ===== ===== Viima =====
  
-{{ :wedding_character.png?direct&150|}}+{{ :wedding_character.png?300|}}
  
 Ennen tulijuhlan alkua saapui pohjoisesta Viima, mukanaan kymmenen laivaa. Yhdeksän niistä oli täynnänsä tummanpuhuvia ja hiljaisia sotureita, jotka eivät vaihtaneet sanaa kenenkään kanssa. Yhdessä olivat Viiman palvelijat, tuomitut miehet ja naiset jotka koko ajan seurasivat häntä valmiina täyttämään miehen pienimmänkin toiveen. Ennen tulijuhlan alkua saapui pohjoisesta Viima, mukanaan kymmenen laivaa. Yhdeksän niistä oli täynnänsä tummanpuhuvia ja hiljaisia sotureita, jotka eivät vaihtaneet sanaa kenenkään kanssa. Yhdessä olivat Viiman palvelijat, tuomitut miehet ja naiset jotka koko ajan seurasivat häntä valmiina täyttämään miehen pienimmänkin toiveen.
ahvenmaan_haat.txt · Last modified: 2017/02/10 16:50 by entropyus